Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 § mukainen rekisteriseloste

 

Rekisterinpitäjä

Biolan Ekoasuminen Oy
Y-tunnus: 2198368-3
Lauttakyläntie 570
27510 Eura
P. (02) 5491 600

Biolan Ekoasumisen Verkkokaupan tuoteneuvonta palvelee puhelimitse arkisin klo 9 -12 p. 0600-16999 (Puhelun hinta on 50 senttiä minuutti + paikallisverkko tai matkapuhelumaksu) tai sähköpostitse verkkokauppa@biolan.fi 
verkkosivu: www.biolan.fi 

Rekisterin nimi

Biolan Ekoasumisen verkkokaupan asiakasrekisteri

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaalta itseltään: puhelimitse, sähköpostilla internetin kautta verkkokaupassa tai muilla vastaavilla tavoilla kuten verkkokauppaan liittyvillä kampanjoilla.

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt Biolan Ekoasumisen verkkokaupan asiakkaaksi ja/tai ostanut tavaraa.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Biolan Ekoasumisen verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen, tilausten arkistointi ja hallinta sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää Biolan Ekoasumisen verkkokaupan toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Biolan Ekoasumisen verkkokaupan mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Biolan Ekoasumisen verkkokauppa saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi.

Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite, postiosoite, maa, puhelinnumero, tunnistetiedot omalle tilille

Tiedot käsitellyistä tilauksista, tilaushistoria, maksutiedot, suoramarkkinointiluvat. 

Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja suojaus

Henkilötiedot arkistoidaan pysyvästi. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille lukuunottamatta verkkokaupan tekniseen hallinnointiin liittyviä toimia (esim. palvelimen tai verkkokauppa-alustan hallinnointi).

Tietoja voidaan luovuttaa nähtäväksi rekisterissä oleville henkilöille tarkistusta varten ja tiedot voidaan poistaa järjestelmästä ilmoittamalla siitä Biolan Ekoasumisen verkkokaupan asiakaspalveluun tai sähköpostitse tietosuoja@biolan.fi. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö tai avoimet laskut estä tietojen poistamista. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle. Rekisteri on salasanasuojatulla palvelimella.

Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Rekisterinpitäjä korjaa tiedot henkilötietolain mukaisesti. Tiedonkorjaamispyynnöt on osoitettava rekisteriasioista vastaavalle yhteyshenkilölle.

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus henkilötietolain mukaiseen kieltoon henkilötietojensa käyttämisestä. Pyynnöt on osoitettava asiakaspalveluun tai sähköpostitse tietosuoja@biolan.fi.