Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. Rekisteröityminen

Rekisteröityminen

Rekisteröitymisen edut

Kun rekisteröidyt, sinusta tulee automaattisesti Biolan Ekoasumisen verkkokaupan kanta-asiakas. Kanta-asiakkaiden ei tarvitse tilausta tehdessään kirjoittaa yhteystietojaan uudelleen, ja he pääsevät näkemään myös tilaushistoriansa verkkokaupassa. 

Rekisteröityminen verkkokauppaan ei sido sinua mihinkään. Voit myös milloin tahansa poistaa tietosi kaupan rekisteristä.

Rekisteröityminen ei ole pakollista, voit tehdä ostoksia rekisteröitymättäkin.

Rekisteröitymisohjeet

1. Aloita rekisteröityminen klikkaamalla Rekisteröidy-linkkiä sivun oikeassa ylälaidassa.
Täytä asiakastiedot ja yhteystiedot. Tähdellä (*) merkittyjen sarakkeiden täyttäminen on pakollista.

2. Määrittele itsellesi käyttäjätunnus ja salasana. Salasanasi pitää olla pituudeltaan vähintään 5 merkkiä. Hyväksy kaupan käyttäjäsopimus rastittamalla alapuolella oleva ruutu. Rekisteröityminen onnistuu vain, jos hyväksyt sopimuksen.

3. Kun rekisteröityminen onnistuu, saat näkyviisi "Kiitos rekisteröitymisestä” ilmoituksen. Voit vielä tarkistaa antamasi tiedot, ja tarvittaessa korjata niitä. Tallenna muutokset painamalla ”Tallenna tiedot”. 

Jos rekisteröitymistietosi ovat puutteelliset, rekisteröityminen ei onnistu. Tarkista ja korjaa puutteelliset tai virheelliset kohdat.  

Asiakastietojen muuttaminen

Voit milloin tahansa siirtyä ”Asiakastiedot” -sivulle klikkaamalla sivuston yläreunassa olevaa ”Käyttäjätili” linkkiä ollessasi kirjautuneena kauppaan. Halutessasi voit myös poistaa tietosi verkkokaupan asiakasrekisteristä.

Tilaushistoria

Käyttäjätiedot -sivulta näet myös tilaushistoriasi.