Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. Toimitusehdot ja maksutavat

Toimitusehdot ja maksutavat

Toimitusehdot

Tuotteiden voimassa olevat myyntihinnat näkyvät kaupan sivuilla sekä tilausvahvistuksella. Jos tuotteen hinta muuttuu, noudatetaan toimituksessa tuotteen tilaushetkellä voimassa ollutta hintaa. Biolan Ekoasuminen Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen kahden (2) viikon sisällä tilauksestasi. Tyypillinen toimitusaika on 3-5 arkipäivää. Toimitusaika on ohjeellinen eikä sido Biolan Ekoasuminen Oy:ta. Toimitamme tuotteet lähetyksen koosta ja valitusta toimitustavasta riippuen postitse postitoimipaikkaasi tai suoraan kotiisi (huom. pihaan toimitettuna). Tilauksella postipaketille on mahdollista valita myös noutopiste. Posti voi ohjata paketin lähinnä olevaan vapaaseen automaattiin tai noutopisteeseen, valitusta noutopisteestä poiketen. Enimmäismitat pakettiautomaattiin toimituksissa on 59 x 36 x 60 cm, suuremmat paketit ohjeutuvat noutopisteeseen. Suurikokoiset ja yli 25 kg:n painoiset lähetykset toimitamme kotiinkuljetuksena. Kotiinkuljetusten jakelu tapahtuu pääsääntöisesti arkipäivisin klo 8-16 kuljetusliikkeen aikatauluista riippuen.

Toimitamme verkkokaupan tilauksia vain Manner-Suomen alueelle (emme toimiteta Ahvenanmaalle tai ulkomaille). Postilähetyksissä noudatetaan normaaleja Postin käytäntöjä. Kotiinkuljetukset toimitetaan pakattuna rekka-autotien päähän.

Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka on luettavissa Biolan Ekoasumisen verkkokaupan kotisivuilta.

Toimituskulut

Tilauksen toimituskulut määräytyvät lähetyksen painon mukaan. Minimitoimituskulut ovat 4,00 euroa.

Verkkomaksulla maksetut, korkeintaan 500 g painoiset lähetykset ja alle 3 cm paksuiset toimitetaan normaalisti perille kirjeenä. Myös yli 500 g painoiset lähetykset on mahdollista tilata suoraan kotiin. Postilähetyksen kotiin toimituksesta (Kotipaketti) veloitetaan lisämaksu.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan kokonaisuudessaan tilauksen teon yhteydessä verkkomaksulla tai luottokortilla.

Maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail (aiemmin Suomen Verkkomaksut). Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Pankin verkkopalvelussa vastaanottajana näkyy Paytrail.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Toimitusaika

Biolan Ekoasumisen verkkokaupassa myynnissä olevat tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa päivässä, korkeintaan kahden viikon toimitusajalla. Viivästystapauksissa olemme yhteydessä asiakkaaseen. Toimitusaika on ohjeellinen eikä sido Biolan Ekoasuminen Oy:ta.

Biolan Ekoasuminen Oy:llä on oikeus peruuttaa asiakkaan tekemä tilaus, jos hintatieto tai saatavuus verkkokaupassa on teknisen tai muun virheen takia virheellinen.

Biolan Ekoasuminen Oy ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Biolan Ekoasuminen Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella.