Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. Vaihto- ja palautusoikeus

Vaihto- ja palautusoikeus

Voit palauttaa tai vaihtaa tuotteet 14 vrk:n kuluessa paketin vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön. 

Ennen palautusta ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkkokauppa@biolan.fi 

Tuotteen palautus

Lähetä vaihdettava tai palautettava tuote postitse (vain Posti, ei koske muita kuljetuspalveluita) asiakaspalautuksena ja liitä mukaan lähetykseen yhteystietosi ja kuvaus palautuksen syystä. Palautusohjeet koskevat Biolan Ekoasuminen Oy:n verkkokaupasta ostettuja tuotteita. 

Kirjoita osoitteeksi:

Asiakaspalautus
tunnus: 655666
Biolan Ekoasuminen Oy / verkkokauppa
PL 2
27501 KAUTTUA

Biolan Ekoasuminen Oy maksaa toimituskulun vain postin kautta lähetetyistä palautuksista. Saat postista pyydettäessä palautuskuitin todisteeksi palautuksestasi. Vaihtojen ja palautusten käsittely kestää noin 2-3 viikkoa.

Isompien palautusten kohdalla ota yhteyttä verkkokauppa@biolan.fi 

Mikäli tilaamassasi tuotteessa ilmenee virheitä tai olet saanut väärän tuotteen, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme sopia tuotteen korjaamisesta, korvaamisesta tai palauttamisesta. Voit lähettää tuotteen asiakaspalautuksena varastollemme tutkittavaksi, ks. ohjeet yllä.

Mikäli lähetys on ulkoisesti vaurioitunut, tarkasta lähetyksen sisältö heti vastaanotettuasi paketin postissa. Mikäli tuote on kärsinyt kuljetusvaurioista täytä myös vahinkoilmoitus postivirkailijan kanssa välittömästi.

Rahapalautukset

Hyvitys, kun ennakkoon maksettua tuotetta ei voida toimittaa:
Kauppa toimii reaaliajassa. Joissakin yksittäisissä tapauksissa tuotetta ei voida toimittaa, jolloin pyydämme sinua ilmoittamaan pankkitilisi numeron asiakaspalveluumme rahapalautuksen maksamista varten. Tilinumerot eivät välity verkkomaksun yhteydessä.

Hyvitys palautusten yhteydessä

Jos palautat tilaamasi tuotteet postitse, palautamme maksamasi hinnan suoraan pankkitilillesi. Muista ilmoittaa tilinumerosi palautuksen yhteydessä!

Postiennakolla ja ennakkomaksulla maksetuista tuotteista rahat voidaan vaihtoehtoisesti palauttaa myös osoituksena.